Nu ai produse in cos.

Shop

Cele mai eficiente programe de remodelare corporala personalizata!


Aspectul corpului ne influenteaza extrem de mult starea emotionala, mai ales ca traim intr-o epoca in care se impun anumite standarde. Este in natura noastra sa ne dorim sa aratam bine si sa eliminam complexele. Conform unui studiu de specialitate, un procent de peste 60% dintre femeile chestionate se declara nemultumite de celulita sau grasimea in exces si isi doresc . In momentul de fata, industria estetica pune la dispozitie o paleta larga de produse si tratamente pentru reducerea celulitei si a grasimii.

Pentru alegerea celei mai bune variante, este esentiala o evaluare sustinuta de catre un specialist in remodelare corporala, care sa interpreteze corect reperele corporale ale pacientilor  si apoi sa recomande un plan de tratament care sa livreze cele mai bune rezultate.

Succesul unui plan de slabit incepe cu o evaluare corecta

In clinica Elos Skin&Laser Center, acordam o atentie deosebita evaluarii corporale pentru a putea intocmi cel mai eficient protocol de tratament, care sa includa proceduri eficiente, cu rezultate rapide si de durata. Evaluarea corporala din clinica Elos Skin&Laser Center debuteaza intotdeauna cu asteptarile pe care pacientul le are, ce anume il nemultumeste si ce doreste sa schimbe la propriul corp prin intermediul tratamentelor.

Etapele evaluarii corporale in clinica Elos Skin&Laser Center

  • Istoricul medical. Pacientul va furniza informatii despre afectiunile de care sufera sau a suferit, eventuale interventii chirurgicale si medicamentatia urmata. Astfel de aspecte pot influenta recomandarea unui anumit tip de proceduri, astfel incat starea de sanatate a pacientului sa nu fie afectata. Spre exemplu, sunt recomandate proceduri de remodalare corporala la cel putin 6 luni de la o interventie chirurgicala sau la 6 luni dupa ce o femeie a nascut. Deasemenea, pacientilor cu afectiuni hepatice le sunt interzise tratamentele cu radiofrecventa, iar celor cu alergie la frig le sunt interzise procedurile de slabire localizata prin inghetare.
  • Stilul de viata. Pacientul va fi chestionat in privinta stilului alimentar si activitatii fizice, deoarece acestea influenteaza aspectul fizic, acumularea kilogramelor, apartia celulitei si a grasimii localizate. Deasemenea, stilul de viata va influenta si rezultatele planului de tratament, mai ales daca este unul dezorganizat, cu mese neregulate, bogate in carbohidrati, grasimi saturate si zahar. In momentul in care pacientul este angrenat intr-un plan de tratament, va trebui sa faca schimbari si in stilul de viata.
  • Clasificarea celulitei si masurarea zonei de tratament. Specialistul in remodelare va continua cu stabilirea tipului si gradului de celulita al pacientului, care rezulta din modul in care se prezinta pielea de pe fese si coapse, atunci cand acesta sta in picioare si cand pielea se strange, clasificarea fiind urmatoarea:

Celulita moale. Pielea este flasca si lipsita de fermitate, cu aspect de coaja de portocala.
Celulita fibroasa. Pielea prezinta nodului celulitici duri, fiind aspra si deshidratata.
Celulita edematoasa. Aceasta se prezinta sub forma unor umflaturi situate la nivelul tesuturilor conjunctive din cauza retentiei de apa si a circulatiei sanguine deficitare.
Celulita mixta. Este cel mai grav tip, fiind o combinatie intre cele 3 tipuri de celulita enumerate mai sus.

Gradele de celulita se determina destul de usor prin strangerea cu degetele a diferitelor parti ale corpului, predestinate aparitiei celulitei. Clasificarea incepe de la gradul I-celulita usor sesizabila-, formele intermediare II-III si se termina cu gradul IV- cea mai grava si greu de tratat forma.

Specialistul clinicii Elos Skin&Laser Center va efectua masuratori asupra zonei de tratament, astfel incat la finalul tratamentului sa se observe exact evolutia.

  • Cantarire si interpretare cu programul Tanita. Clinica Elos Skin&Laser Center ofera pacientilor evaluarea cu programul Tanita, un soft avansat care indica informatii pretioase in stabilirea protocolului de tratament. Respectiv, stabileste indicele de masa corporala, masoara grasimea din organism precum si a celei viscerale, apa totala din organism, masa musculara, indicand totodata si rata metabolica.

 

Cele mai eficiente proceduri de remodelare corporala

In clinica Elos Skin&Laser Center regasiti un intreg arsenal de solutii pentru cele mai dificile probleme cu care se poate confrunta un pacient atunci cand doreste sa isi recontureze silueta, respectiv celulita si grasimea localizata. Veti primi intotdeauna cele mai eficiente planuri de tratamente, de la specialisti in remodelare corporala, extrem de bine pregatiti pentru realizarea procedurilor si documentati cu cele mai noi protocoale de tratamente. In acest fel, va garantam cele mai bune rezultate!

Programati-va acum la o evaluare cu specialistul Clinicii Elos si profitati de cele mai avantajoase pachete de remodelare corporala!

Pachet 1: Evaluare Corporala + 6 sedinte Velashape 3 + 6 sedinte Drenaj Limfatic

1 zona – 700 euro
2 zone – 1.000 euro
3 zone – 1.500 euro

Pachet 2: Evaluare Corporala + 6 sedinte Velashape 3 + 6 sedinte Drenaj Limfatic + 2 sedinte Criosculpting Define

1 zona – 1.200 euro
2 zone – 1.500 euro
3 zone – 2.000 euro
Pachet 3: Evaluare Corporala + 10 sedinte Velashape 3 
1 zona – 1.200 euro
2 zone – 1.500 euro
3 zone – 2.000 euro

Disclaimer: Rezultatele pot diferi de la pacient la pacient în funcție de metabolismul fiecaruia, vârsta și alte afecțiuni care pot influența evoluția tratamentelor!

Rezerva acum