Nu ai produse in cos.

Shop

Experții în dermatologie sunt la clinica Derma Expert by Elōs

Clinica Derma Expert by Elōs este un centru de excelență în dermatologie, care aduce în slujba sănătății pielii dumneavoastră o echipă de medici de elită, împreună cu tehnologia de ultimă generație, oferind cele mai eficiente soluții pentru toate tipurile de probleme.

Sănătatea pielii ar trebui să fie o preocupare pentru fiecare dintre noi, iar orice modificare apărută ar trebui imediat investigată de către un specialist. Într-o epocă în care incidența cancerului de piele este covârșitoare, în mod cert analizarea periodică a alunițelor ar trebui să fie prioritară, mai ales că tehnologia a evoluat spectaculos și oferă tehnici rapide de analiză, care sprijină dermatologul în oferirea unui diagnostic corect.  Deasemenea, nu trebuie ingnorate nici probleme precum căderea părului și consultarea imediată a unui specialist pentru această afecțiune, care dispune de mijloace moderne de analiză a scalpului și a firelor de păr și poate recomanda un tratament eficient cu rezultate net superioare celor tradiționale (șampoane, seruri, măști, etc). Pentru că ne-am dorit să oferim răspunsuri la aceste probleme și să ne dedicăm cu profesionalism unor astfel de afecțiuni și multor altora, am desprins ramura dermatologică din clinica Elōs Skin&Laser Center, binecunoscută deja pentru echipa profesionistă și procedurile eficiente, și am transformat-o în Derma Expert by Elōs.

Echipa noastră de medici dermatologi este pasionată de acest domeniu și dedicată obținerii celor mai bune rezultate. Vă veți convinge de acest lucru încă din etapa consultației, realizate cu aparatură de ultimă generație, precum FotoFinder, aparat de dermatoscopie digitală, sau TrichoLab, intrument de analiză precisă a scalpului și a firelor de păr. Veți primi întotdeauna informații detaliate și veți fi îndrumați către protocoale de tratament personalizate, cu rezultate rapide și în condiții de confort deplin pentru dumneavoastră, indiferent de afecțiunile cu care vă confruntați: riduri profunde, acnee, cicatrici, vergeturi, leziuni vasculare și pigmentare, foliculită, căderea părului și alopecie, xantelasme, etc. Totodată, acordăm o atenție deosebită sănătății intime feminine, adesea ignorate de către femei, de cele mai multe ori din pudoare. Astfel, tratamentul de rejuvenare vaginală Co2RE Intima, disponibil în clinica Derma Expert by Elos, va reda pacientelor sănătatea intimă, prin tratarea eficientă a laxității din zona vaginală și incontinenței urinare. Deasemenea, în cadrul clinicii Derma Expert by Elos, eliminăm cu succes tatuajele cu cel mai eficient laser la ora actuală, Alex TriVantage, recunoscut mondial pentru performanțele sale, fiind o noutate în țara noastră.

Din multitudinea de aparate existente acum pe piață, ne-am documentat intens și le-am selectat doar pe cele care ne-au convins de rezultatele lor, cu prețul testării pe propria piele, trainiguri în lumea întreagă, dar și a zeci de ore de experimentat protocoale de tratament, astfel încât să regăsiți în clinica Derma Expert doar aparatură ultraperformanta și medici cu experiență!

Rezerva acum