Nu ai produse in cos.

Shop

Rejuvenarea facială cu laser CO2RE – Beneficiile pe care le vezi imediat

rejuvenare-faciala-laser-co2Indiferent de vârstă şi de tipul de piele, este bine să fii mereu informată în privinţa celor mai noi tratamente de înfrumuseţare. O informaţie corectă, venită la momentul potrivit şi susţinută de experţii din medicina estetică, poate face diferenţa, iar diferenţa se vede pe faţa ta. De exemplu, există un nou tratament pe piaţă, pentru rejuvenarea facială cu laser. Această platformă complexă cu laser fracţional se numeşte CO2RE şi a fost concepută pentru a-ţi oferi soluţii eficiente pentru rejuvenarea facială şi tratarea ridurilor, atât la suprafaţa pielii, cât şi în profunzimea ei.

Platforma laser CO2RE este structurată pe 3 module, iar unul dintre acestea este CO2RE Estetic, destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratării laxităţii tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor şi hiperpigmentaţiilor.

Beneficiile tratamentului de rejuvenare facială cu CO2RE Estetic

Există mai mulţi factori care provoacă îmbătrânirea prematură a pielii noastre. Acest proces poate fi influenţat de stresul legat de locul de muncă, de gesturile şi particularităţile noastre repetate când vine vorba de îngrijirea facială, de gravitaţia pământului, de razele ultraviolete nocive ale soarelui, iar lista poate continua. Aşa că, sub influenţa nefastă unei palete largi de factori care dăunează tenului, multe femei recurg la tratamentele de rejuvenare facială, precum CO2RE Estetic (disponibil la Elos Skin & Laser Center), care face minuni pentru pielea lor.

Dar cum poţi beneficia cu adevărat de pe urma acestor tratamente cu laserul fracţionat? Iată mai jos doar câteva dintre efectele de întinerire a feţei care te-ar putea interesa – şi care te-ar putea convinge să încerci şi tu modulul CO2RE Estetic, de la Clinica Elos.

  1. Stimulează producţia de colagen

Tratamentele de rejuvenare facială cu laser, precum CO2RE Estetic, au scopul de a stimula colagenul de sub suprafaţa dermului, determinând pielea să devină mai fermă, mai tare. Tratamentul reduce liniile fine, ridurile de tip „talpa gâştei” şi ridurile adânci, şi se poate observa imediat că „şterge” anii de pe faţa ta. Pielea devine astfel mai fină, arată mai tânără şi nu va trebui să recurgi la proceduri chirurgicale invazive care nu doar că pot fi riscante, ci sunt şi foarte costisitoare.

  1. Şterge petele pigmentare, ameliorează aspectul cicatricilor şi elimină alte imperfecţiuni

 Chiar dacă ţi se pare greu de crezut, tratamentul CO2RE Estetic fost creat pentru peelingul cu laser şi gradual îndepărtează aceste imperfecţiuni, ajutându-te să obţii o piele vizibil întinerită. Acesta acţionează şi tratează laxitatea tegumentară, reduce ridurile, cicatricile şi hipepigmentaţiile. Rezultatul este vizibil: pielea ta este mai strălucitoare, mai luminoasă.

Laserul fracţional CO2RE Estetic tratează doar câte o fracţiune din piele, fiind destul de agresiv. În timpul procedurii, laserul „perforează” pielea, vaporizând ţesutul cu care intră în contact. Leziunile induse pielii forţează organismul să vindece zona afectată, creând astfel ţesuturi noi, după ce ţesuturile afectate au fost îndepărtate.

  1. Ideal pentru persoanele de peste 30 de ani

 Dacă te tentează ideea de a încerca laserul fracţionat CO2RE Estetic, reţine că acest tratament este ideal la persoanele cu vârsta de peste 30 de ani. De asemenea, dacă vrei să ştii dacă eşti un candidat bun, CO2RE Estetic poate trata toate tipurile de riduri din jurul ochilor, din zona obrajilor şi din alte zone ale feţei, poate restabili echilibrul culorii inegale a feţei, poate corecta petele pigmentare, cicatricile, pielea lăsată, imperfecţiunile pielii şi alte defecte diverse care pot apărea. Aşadar, CO2RE Estetic este modalitatea perfectă de a-ţi întineri pielea şi pentru a te bucura de un ten mai tânăr, cu o culoare uniformă, cu un timp minim (procedura nu durează foarte mult).

Programează-te acum la Clinica Elos, iar medicii noştri vor discuta cu tine problemele pielii tale şi aşteptările pe care le poţi avea de la acest tratament. Medicii dermatologi te vor sfătui cum să ai grijă de tenul tău atât înainte, cât şi după procedura cu laserul fracţionat CO2RE Estetic.

Rezerva acum