Nu ai produse in cos.

Shop

Descoperiti cele mai noi tratamente de rejuvenare faciala!

Asa cum v-am obisnuit, suntem permanent in cautarea celor mai eficiente tratamente de rejuvenare faciala care sa va protejeze frumusetea si sanatatea tenului. De cele mai multe ori, aceasta documentare implica mult timp si testarea diferitelor combinatii pe propria noastra piele, astfel incat voi, pacientele noastre, sa aveti parte de cele mai bune rezultate! Facem acest lucru cu pasiune pentru ca ne dorim ca in clinica Elos Skin&Laser Center sa experimentati cele mai performante proceduri!

Peeling si mezoterapie, duet pentru stralucirea pielii

Daca pana acum, si-au dovedit fiecare eficienta individual, iata ca impreuna furnizeaza rezultate extraordinare. Am conceput protocoale speciale care combina peelingul chimic si mezoterapia in cadrul aceleasi sedinte pentru a conferi stralucire si hidratare intensa tenului. Reunite sub acest concept unic, peelingul si mezoterapia de la brandul Fillmed pot fi realizate pentru fata integral – BIONUTRIGLOW, zona ochilor – BIONUTRIEYES sau zona gatului BIONUTRINECK. Fata, ochii si gatul sunt zone delicate, supuse imbatranirii premature si modificarilor legate de expunerea la soare, schimbari hormonale sau anumite medicamentatii. De aceea, pielea din aceste zone are intotdeauna nevoie de o ingrijire speciala, cu produse de inalta calitate.

Protocoale unice de tratament

BIONUTRIGLOW este menit sa ofere o stralucrile aparte tenului si cuprinde:

• 3 sedinte de peeling (Bright Peel sau Light Peel)+ 3 sedinte NCTF 135 HA+ Filorga C Light Serum (acesta va revitaliza complet pielea si ii va conferi luminozitate). Sedintele se efectueaza la un interval de 2 saptamani, iar pretul pachetului este de 759 euro.

BIONUTRIEYES este destinat zonei ochilor si cuprinde:

• 3 sedinte de peeling pentru zona ochilor+3 sedinte NCTF 135 HA + Filorga HXR eye cream (crema speciala pentru ochi ce va reduce ridurile si cearcanele). Sedintele se efectueaza la un interval de 2 saptamani, iar pretul pachetului este de 669 euro.

BIONUTRINECK cuprinde:

• 3 sedinte peeling+ mezoterapie MHA10+ Filorga HAB5 Hydra Serum (recomandat pentru hidratare intensa). Sedintele se efectueaza la un interval de 3 saptamani. Pretul pachetului este de 789 de euro.

BIONUTRILIFT se bazeaza pe combinarea injectarilor cu acid hialuronic cu clasica mezoterapie si produce un efect de lifting, stimuleaza fibroblastele si productia de colagen, imbunatatind calitatea pielii. In functie de varsta pacientei, tratamentul Bionutrilift se va personaliza si se vor utiliza produse pe baza de acid hialuronic specifice, dupa cum urmeaza:

Grupa varsta 30-40 ani – 1 fiola Fillmed Fine Lines + 1 fiola NCTF 135 HA. Protocolul cuprinde 3 sedinte pe an si are un cost de 380 euro/sedinta.

Grupa varsta 40-50 ani – 2 fiole Fillmed Fine Lines + 2 fiole NCTF 135 HA. Sedinta se va repeta de 3 ori pe an si are un cost de 730 euro.

Grupa varsta 50+ – 2 fiole Fillmed Universal + 2 sedinte NCTF 135 HA. Protocolul cuprinde 2-3 sedinte pe an, iar o sedinta are pretul de 790 euro.

Pentru recomandarea celui mai potrivit protocol de tratamente pentru un ten intinerit, radiant si lipsit de riduri, programati acum o consultatie gratuita in clinica Elos Skin&Laser Center.

Rezerva acum