Nu ai produse in cos.

Shop

Rejuvenarea vaginală după sarcină

rejuvenare-vaginala-dupa-sarcinaMulte femei care au devenit mame încep să se îngrijoreze tot mai mult cu privire la zona intimă şi vor să ştie cum pot face ca lucrurile să revină la normal după ce au născut pe cale naturală. Din fericire, există tratamente noi cu laser ce permit rejuvenarea vaginală după sarcină, iar unul dintre acestea, laserul CO2RE Intima, este disponibil la Elos Skin & Laser Center.

Nu mai este nevoie să ne ascundem după deget: multe dintre proaspetele mămici sunt un pic îngrijorate dacă ţesuturile din zona vaginală vor mai fi la fel după ce au adus pe lume un copil. În vreme ce unele femei apelează la exerciţiile Kegel şi la alte exerciţii care se pot face post-partum pentru a întări, tonifica şi întări muşchii pelvieni, alte femei apelează la rejuvenarea vaginală cu laser de ultimă generaţie, precum platforma CO2RE Intima.

De ce optează aceste femei pentru rejuvenarea vaginală? Răspunsul este simplu, rejuvenarea vaginala cu laserul CO2RE este cea mai bună alternativă la intervenţiile chirurgicale de refacere a ţesuturilor zonei vaginale şi a altor probleme conexe.

În urma naşterilor pe cale naturală, multe doamne se confruntă cu laxitatea (n.r. – moliciunea, lipsa de rezistenţă) canalului vaginal şi cu laxitatea muşchilor perineali, care se întind foarte mult în momentul în care femeia naşte, iar capul copilului este împins. Aceste ţesuturi, după cum explică medicii ginecologi, îşi pierd rezistenţa pe care o au în mod normal, pe măsură ce femeile înaintează în vârstă sau nasc natural de mai multe ori. Din acest motiv, multe paciente se confruntă cu o scădere a gradului de satisfacţie şi a senzaţiilor de plăcere percepute în timpul actului sexual. Procedurile de rejuvenare vaginală vizează corectarea problemei, prin întărirea şi repararea muşchilor şi ţesuturilor care s-au deteriorat după sarcină, ajutând anumite zone să revină la normal.

Cine sunt candidatele pentru tratamentul CO2RE Intima

Platforma laser CO2RE Intima, construită pe baza tehnologiei cu dioxid de carbon (CO2), este o procedură rapidă cu laser, non-chirurgicală, care poate restaura sănătatea ţesuturilor vaginale. Dacă te confrunţi cu oricare dintre simptomele de mai jos, ai putea fi o bună candidată pentru a încerca tratamentele cu laserul CO2RE Intima, care:

* tratează uscăciunea vaginală, mâncărimile şi durerea;

* redă tonusul vaginal, flexibilitatea şi forma ţesuturilor din zona intimă;

* ameliorează semnele provocate de naşterea naturală şi de îmbătrânirea ţesuturilor (labii, vulvă).

Femeile care iau în considerare ideea de a apela la rejuvenarea vaginală cu laserul CO2RE Intima trebuie să îşi facă un control ginecologic amănunţit, pentru a exclude alte afecţiuni sau boli infecţioase, precum şi alte teste de laborator. Majoritatea doamnelor care au o stare bună de sănătate ar putea să apeleze la aceste proceduri, fără să resimtă niciun disconfort în timpul tratamentului.

Acestea sunt proceduri care se efectuează într-un cabinet specializat. Motivul pentru care multe femei apelează la tratamentele cu laser este simplu: apar schimbări de natură anatomică la nivelul ţesuturilor perineului, ţesuturilor vaginale şi ţesuturilor exterioare, schimbări la nivelul labiilor şi vulvei. De asemenea, ar putea fi vorba şi de o problemă legată de percepţie, care scade stima de sine a femeii (proaspătă mămică sau nu) şi o stânjeneşte în timp ce întreţine relaţii intime cu partenerul său. Corectând problema cu ajutorul laserului CO2RE Intima, această procedură va aduce doar rezultate pozitive în ceea ce priveşte stima de sine a pacientei.

Cum funcţionează CO2RE Intima? Aplicatorul special, de unică folosinţă, conceput special pentru zona intimă a femeilor, atât internă, cât şi externă, emite unde laser care au scopul de a stimula producţia de colagen şi elastină, fără disconfort. Tratamentul durează puţin, nu necesită anestezie şi nici perioadă de recuperare sau o conduită specială după procedură.

Programează-te acum la clinica Elos pentru o consultație GRATUITĂ, iar medicii noştri îţi vor explica ce alte beneficii are tratamentul cu laserul CO2RE Intima.

Rezerva acum