Nu ai produse in cos.

Shop

Rinocorectie cu acid hialuronic – tot ce trebuie sa stii despre tratament

Rinoplastia non-chirurgicala, respectiv corectia nasului fara bisturiu, este o procedura estetica din ce in ce mai solicitata, atat de femei, cat si de barbati. Acestia pot fi deranjati de aspectul inestetic al nasului, precum denivelarile sau ”cocoasele” ori aspectul de nas turtit. In ultimul an, in clinica Elos Skin&Laser Center, numarul procedurilor de rinocorectie cu acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu a crescut cu aproape 30%. Tratamentul de rinocorectie cu acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu este o procedura sigura, care nu implica perioada de recuperare si nu are niciun impact asupra vietii sociale ale pacientilor, pentru ca, imediat dupa procedura, pot reveni la activitatile uzuale. Prin intermediul acestei proceduri, se recontureaza forma nasului pentru a conferi fetei un aspect armonios. Deasemenea, procedura de rinocorectie va avea un impact pozitiv asupra increderii de sine pentru pacienti.

Cum se realizează rinocorectia non-chirurgicala?

In cadrul acestei proceduri, se injecteaza acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu in zona nazala care nemultumeste prin aspect. Alegerea tipului de substanta utilizata se determina de catre specialistii clinicii Elos Skin&Laser Center in functie de nivelul corectiei care trebuie realizat si de nevoile pacientului. Prin intermediul acului sau a unei canule, se injecteaza substanta necesara de-a lungul partii centrale a nasului, atunci cand vorbim de corectia formei, sau in unghiul nazolabial, atunci cand e vorba de ridicarea varfului nasului. In prealabil, se poate aplica o crema anestezica pentru confortul pacientilor, iar produsele contin si acestea anestezic, deci gradul de durere este minimizat. In clinica Elos Skin&Laser Center, sunt utilizate doar produse de calitate superioara, care se integreaza rapid in tesuturi si care pot genera efecte adverse minime.

Care sunt beneficiile rinocorectiei cu acid hialuronic fata de rinoplastie?

In primul rand, rinocorectia cu acid hialuronic implica riscuri mai putine, efecte adverse mai putine, timp de recuperare si disconfort mai putin si, bineinteles, o investitie de timp, dar si financiara, mai redusa pentru pacienti. In maximum o ora petrecuta in clinica Elos Skin&Laser Center, se pot obtine rezultate cu adevarat spectaculoase prin intermediul filler-elor cu acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu. In schimb, rinoplastia implica o perioada lunga de recuperare si disconfort, iar rezultatele nu sunt intotdeauna cele asteptate din punct de vedere estetica. Exista, insa, cazuri in care se impune rinoplastia, in special atunci cand vorbim de o deviatie de sept care ingreuneaza respiratia si afecteaza starea de sanatate a unui individ.

Ce se intampla daca unui pacient nu ii plac rezultatele?

Faptul ca rinocorectia cu acid hialuronic nu are rezultate permanente precum rinoplastia este in avantajul pacientului. Odata injectat, acidul hialuronic se va integra in tesuturi si se va metaboliza in mod natural, in decursul unui an, in timp ce hidroxiapatita de calciu are o remanenta de pana la 18 luni. Pregatirea solida a medicilor Elos Skin&Laser Center garanteaza succesul acestei interventii, iar calitatea produselor asigura rezultate timp indelungat.c

Cat de sigura este procedura de rinocorectie cu acid hialuronic si ce efecte secundare implica?

Filler-ele cu acid hialuronic Filorga și hidroxiapatita de calciu Radiesse sunt produse biocompatibile și biodegradabile, ceea ce înseamnă că nu provoacă niciun rău organismului și sunt metabolizate în mod natural. Produsele utilizate in clinia Elos Skin&Laser Center sunt aprobate si certificate la nivel mondial si utilizate la scara larga, ceea ce garanteaza siguranta lor pentru pacienti. Efectele secundare ale rinocorectiei cu acid hialuronic sunt edemul (umflarea), eritemul (inrosirea) sau echimozele (invinetirea) zonei. Niciunul din aceste efecte secundare nu vor dura mai mult de o saptamana si nu afecteaza pacientul.

Astfel, printr-o procedura simpla, rapida si accesibila, pacientii vor elimina din viata lor orice frustrare legata de aspectul nasului. Programati acum o consultatie gratuita cu specialistii clinicii Elos Skin&Laser Center si aflati toate detaliile despre rinocorectia cu acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu.

Rezerva acum