Nu ai produse in cos.

Shop

CrioSculpting, in premiera in Romania, la clinica Elos

Cel mai nou aparat de remodelare corporala prin tehnologia CrioSculpting, Define, este de luna aceasta in clinica Elōs Skin&Laser Center. Aceasta este o premiera pentru clinicile din Romania, fiindca sistemul de CrioSculpting Define se detaseaza de orice aparat clasic de criolipoliza prin dotarile sale, temperatura record la care ingheata tesutul adipos si adresabilitatea pentru toate zonele corpului afectate de grasime.

Cu ce se deosebeste tehnologia CrioSculpting de criolipoliza clasica?

CrioSculpting Define este un concept inovator pentru ca se adreseaza tuturor zonelor corpului cu tesut adipos, asigurand o scadere rapida, totul fara durere, fara cicatrici si fara timp de recuparare, la temperatura de -11 grade. Aceasta temperatura este una record, pentru ca pana in prezent, aparatele clasice pentru criolipoliza reuseaza sa inghete adipocitul pana la o temperatura de -8 grade Aparatul Define, produs de compania Coccoon Medical, este in fruntea noii generatii de aparate de slabire localizata prin inghetare deoarece prezinta urmatoarea serie de caracteristici:

✓ 9 aplicatori proiectati 360° care se muleaza uniform pe zona de tratament si ingheata adipocitiele in profunzime

✓ inghetarea grasimii la temperatura record de -11 °C

✓ posibilitatea tratarii mai multor zone cu 4 aplicatori simultan

✓ reconturare full body in 2 ore

✓ reducere circumferentiala de 7-8 cm dupa o singura sedinta

Remodelare full body in timp record cu CrioSculpting Define

O noutate absoluta este faptul ca sistemul Define din clinica Elōs Skin & Laser Center permite intregului corp sa treaca printr-un proces de reconturare in aceeasi zi, in doar 2 ore de tratament. Cate 4 aplicatori care racesc intreaga suprafata a corpului cu care intra in contact pot fi montati pe pacient in doua etape de tratament, pentru o reconturare full body, pe zone precum:

✓ Brate

✓ Abdomen superior si inferior

✓ Zona mediana a spatelui

✓ Coapse interne si externe

✓ Zona pubisului

✓ Lombari

✓ Genunchi

✓ Gambe

In acest mod, pacientul obtine o reducere globala a celulelor adipoase, slabind spectaculos in circumferinta. Rezultatele devine vizibile la 3-4 saptamani post procedura. Celulele grase sunt distruse iremediabil in timpul procedurii, iar un stil de viata sanatos, bazat pe exercitii fizice si alimentatie echilibrata va mentine rezultatele timp indelungat si va impiedica acumularea de nou tesut adipos.

Programati acum o evaluare corporala in clinica Elos Skin&Laser Center si veti primi un protocol personalizat de tratament CrioSculpting. In plus, daca va numarati printre primii 30 de pacientii, veti beneficia de 25% DISCOUNT pentru pachetul de FULL BODY ce consta in 2 sedinte de tratament a cate 4 aplicatori.

*Oferta este valabila incepand cu data de 15 iulie 2019, pentru primele 30 de pachete achizitionate. Tratamentele se vor putea efectua dupa data de 15 august  in functie de disponibilitatea datelor de programare.
Rezerva acum