Nu ai produse in cos.

Shop

7 obiceiuri de ingrijire care iti mentin pielea ferma

piele ferma
Afla de la medicii Clinicii Elos cum sa ai o piele ferma

Tenul ne transmite nouă înșine, dar și celor din jur, ceea ce facem pentru el, dar și ce nu facem pentru el. Ne privim de atâtea ori în oglindă pe zi și ne dorim întotdeauna să arătăm bine, să amânăm cât mai mult efectele forței gravitaționale, iar linia pomeților și a mandibulei să rămână la locul lor. Însă, pielea își pierde elasticitatea atunci când grăsimea, colagenul și elastina se descompun ca urmarea a îmbătrânirii. Medicul dermatolog Elos Skin&Laser Center, Dr Alexandra Bațani, susține că pentru a menține pielea feței, gâtului și decolteului cât mai mult timp fermă este necesar să respectăm anumite obiceiuri, care pe termen lung, își vor arăta efectele benefice:

1. Paravan împotriva soarelui. Cu adevărat, razele ultraviolete sunt cel mai mare dușman al pielii. Expunerea la soare timp îndelungat degradează colagenul și elastina din piele, conducând la îmbătrânirea prematura. Așadar, aplicați în fiecare dimineață o cremă cu factor de protecție, care să apere împotriva efectelor nocive ale soarelui. O variantă extrem de bună de cremă cu factor de protecție este Filorga E Youth 50 Sun Cream, cu o textură ușoară, care nu încarcă deloc tenul.

2. Luptați cu radicalii liberi. Cea mai bună armă împotriva acestora sunt antioxidanții, de aceea sunt considerați supereroii îngrijirii pielii. Antioxidanții protejează pielea împotriva efectelor poluării și îi împiedică să atace colagenul și elastina. Încercați să consumați cât mai multe alimente bogate în antioxidanți, respectiv Vitamina A – din cartofi dulci, broccoli, morcovi varză, Vitamina C – din kiwi, portocale, lămâi, roșii, ardei gras, Vitamina E – din nuci, seminte, cereale integrale. Pentru o infuzie prețioasă de antioxidanți la nivelul tenului, Dr Alexandra Bațani vă recomandă tratamentul Intraceuticals cu booster Antioxidanți, care prin intermediul oxigenului hiperbaric va transmite în dermul profund un complex puternic de antioxindanți, printre care extract de kakadu plum (considerat cel mai puternic antioxidant) și acid hialuronic, pentru o hidratare intensă.

3. Nicio zi fără cremă hidratantă. O simplă aplicare de cremă hidratantă face atât de multe pentru pielea voastră! Un nivel optim de hidratare ajută pielea să se regenereze și să nu îmbătrânească prematur. Dar, ce să alegem din atâtea variante disponibile pe piață? Va trebui să testați și să observați care variantă vă este cea mai apropiată de nevoile voastre. Deasemenea, o discuție cu un medic dermatolog vă va ajuta să vă decideți. În clinica Elos Skin&Laser Center, regăsiți 3 branduri de calibru din industria produselor de îngrijire a tenului – HydraFacial, Intraceuticals și Filorga, astfel că în mod cert veți găsi o cremă potrivită.

4. Renunțați la fumat! Respectarea acestui îndemn va contribui la păstrarea unui ten ferm. Este binecunoscut faptul că fumatul distruge colagenul și elastina din pielea și diminuează nivelul estrogenului, hormonul care menținea pielea fermă.

5. Diminuați consumul de zahăr! Să recunoaștem! Tuturor ne place să mâncăm dulciuri și astea e plăcerea vinovată a majorității femeilor. Această plăcere vinovată se face, însă, vinovată de îmbătrânirea prematură a pielii. Odată ajuns în sânge, zahărul determină formarea de molecule periculoase care atacă fibrele de colagen și elastină. Alegeți fructele și ciocolata neagră pentru a păcăli pofta de dulce.

6. Lifting fără bisturiu. Dacă simțiți nevoia unei schimbări importante la nivelul pielii, atunci trebuie neapărat să încercați Sublime, în clinica Elos Skin&Laser Center. Bazat pe radiofrecvență și infraroșu, Sublime acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, determinând contracarea lor și obținerea unui lifting instant. Totul fără durere sau reacții adverse. Sublime reduce ridurile fine și conferă tenului un efect de lifting fără bisturiu și perioadă de recuperare. Sublime se realizează o dată pe lună, iar efectul său durează până la 4 săptămâni.

7. Mezoterapie pentru o piele vizibil întinerită. Microinjectările în mezoderm cu o substanță unică pe piață de la Fillmed by Filorga, ce este compusă din 53 de ingrediente, va revitaliza complet pielea, hidratând-o intens. Beneficiile mezoterapiei sunt numeroase: hidratează tenul, reduce liniile fine și previne apariția ridurilor, conferă fermitate și luminozitate pielii, revigorându-l. Microinjectările pot trata atât la nivelul feței, dar si al gâtului și decolteului. Dr Alexandra Bațani recomandă un protocol de 4 ședințe de mezoterapie efectuate la un interval de 2 săptămâni, pentru cele mai bune rezultate.

Programați acum o consultație gratuită cu unul dintre medicii clinicii Elos Skin&Laser Center și veți primi un plan de tratament personalizat pentru a avea o piele ferma!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum