Nu ai produse in cos.

Shop

De ce apare gușa și cum o putem elimina?

Grăsimea dintre bărbie și gât, cunoscută în termeni populari drept gușă, este o reală problemă estetică pentru destul de mulți pacienți, mai ales că este o zonă atât de mult expusă privirii. Din fericire, există metode non-invazive de reducere a bărbiei, disponibile în clinica Elos Skin&Laser Center, care asigură rezultate excelente: Velashape III și injectările enzimatice PB Serum. Astfel, intervenția chirurgicală, considerată mult timp singura opțiune împotriva gușei, are ”rivali” care implică un grad redus de durere și 0 timp de recuperare. Înainte de a detalia metodele de tratamente împotriva gușei duble disponibile în clinica Elos Skin&Laser Center, trecem în revistă factorii care pot conduce la apariția depozitelor de grăsime din zona bărbiei.

Motivele pentru care apare gușa dublă

Alimentația. O dietă bogată în grăsimi nesănătoase, provenite din alimente procesate, dulciuri sau băuturi carbogazoase, conduc la creșterea țesutului gras, în tot organismul. Unele dintre zonele care ”anunță” câștigarea în greutate, pe lângă abdomen și coapse, este gușa. Astfel că, nu doar șoldurile se pot rotunji, ci și fața.

Moștenirea genetică. Predispoziția pentru gușă se poate transmite și pe linie genetică, astfel că, dacă în familie există membrii cu aspect de gușă dublă, este posibul ca acestă trăsătură să se moștenească.

Vârsta. Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde din tonus și nu mai poate susține țesutul adipos. Astfel, grăsimea în exces din zona gușei capătă un aspect și mai neplăcut.

Poziția corpului. Capul plecat înainte și spatele ”cocoșat”, postura des întâlnită în cazul celor care lucrează mult la birou, la calculator sau petrec mult timp cu telefonul în mână, accentuează aspectul de bărbie dublă.

Metode de tratament eficiente pentru gusa dubla

Odată instalată, gușa poate fi destul de dificil de înlăturat. Astfel, că pierderea în greutatea sau modificarea posturii nu pot remedia această problemă. Iată, care sunt cele mai eficiente metode prin care puteți scăpa de gușă, fără disconfort și perioadă de recuperare. Aceste metode sunt garantate de către specialiștii clinicii Elos Skin&Laser Center și au deja aprecierea pacienților de peste hotare și a celor din țara noastră.

  • Injectările lipolitice PB Serum. Bazate pe o combinație de enzime obținute în laborator, copie fidelă a celor din organismul uman (Lipaza, Colagenaza, Liaza), injectările lipolitice PB Serum acționează focusat pe afecțiunea pielii și formează un contraatac împotriva adipocitelor și remodelează zona afectată de laxitate. Procedura de injectare pentru zona gușei durează maximum 30 de minute, gradul de durere este redus, iar rezultate sunt vizibile la scurt timp după intervenție. Enzimele PB Serum atacă celulele de grăsime, mai exact, trigleceridele care intră în compoziția acestora. Trigliceridele, care sunt de natură solidă, se transformă în monogliceride, de natură lichidă, care mai apoi vor fi preluate cu ușurință de sistemul limfatic și eliminate natural in organism. Specialiștii clincii Elos recomandă un protocol de 3-4 ședințe de injectări lipolitice PB Serum în cazul bărbiei duble (în funcție de mărimea stratului adipos), efectuate la un interval de 2 săptămâni. Rezultate excelente, fără urme, fără cicatrici și cu grad redus de durere!
  • VelaShape III. Bazat pe radiofrecvență și infraroșu, aparatul Velashape III din clinica Elos Skin&Laser Center va veni în completarea injectărilor lipolitce PB Serum fiindcă va tonifia intens zona gușei. Complet non-invaziv, nedureros și fără efecte secundare, VelaShape III acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, prin căldura generată de acțiunea radiofrecvenței, care va crea un efect de lifting. Procedura poate fi realizată imediat după injectările lipolitice PB Serum și va ajuta la buna difuzare a enzimelor.

 

Apelați cu încredere la aceste proceduri disponibile în clinica Elos Skin&Laser Center. Pentru un protocol personalizat de tratament, stabiliți acum o consultație gratuită cu unul dintre specialiștii noștri!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum