Nu ai produse in cos.

Shop

5 motive pentru care să apelezi la un lifting fără bisturiu

Putem păcăli semnele îmbătrânirii cu un lifting instant, dar fără să apelăm la bisturiu! De pildă, dacă nu vrei un lifting care implică bisturiul, poţi încerca tratamentul Sublime, care este disponibil la Clinica Elos. Acesta oferă un lifting instant fără durere şi fără timp de recuperare. Iată mai jos câteva motive care te vor convinge să apelezi la tratamentele Sublime și Venus Legacy de la Clinica Elos, pentru a beneficia de un lifting fără bisturiu care te întinereşte cu 10 ani.

1. Linia maxilarului este mai definită şi liftingul te ajută să scapi de guşă

Pe măsură ce pielea începe să se lase o dată cu înaintarea în vârstă, vei începe să observi că linia maxilarului este afectată şi că apare guşa. Acest lucru se întâmplă atunci când pielea se lasă, este trasă parcă în jos, începând de la obraji, direct către bărbie. Rezultatul: pierderea fermităţii şi elasticităţii în jurul bărbiei şi maxilarului. Venus Legacy reprezintă o soluţie ideală şi non-chirurgicală de tratarea celulitei şi de reconturarea zonelor corpului cu probleme de laxitate şi depozite de grăsime, precum guşa. Combinaţia dintre radiofrecvenţă multipolară, câmp electromagnetic şi vacuum pulsat asigură cele mai bune rezultate împotriva celulitei şi lipsei de tonus a pielii din zona gâtului, aşa că merită să încerci tratamentul Venus Legacy.

2. Tratamentul Sublime tratează ridurile de pe gât și decolteu

O dată cu înaintarea în vârstă, ridurile de pe gât și decolteu încep să se adâncească, formând o serie de şanţuri sau pliuri inestetice, care sunt greu de tratat. Un lifting precum cel pe care ţi-l poate oferi tratamentul Sublime este cea mai puternică unealtă pe care trebuie să o încerci pentru a obţine rezultate drastice şi vizibile şi pentru a scăpa, totodată, de ridurile de pe gât și decolteu. După acţiunea radiofrecvenţei bipolare şi a infraroşului, pielea devine netedă şi fermă, iar ridurile sunt estompate. Pe lângă faptul că obţii rezultate rapide şi arăţi cu 10 ani mai tânără, te vei simţi mai încrezătoare şi mai bucuroasă.

3. Tratamentul Sublime şterge ridurile din jurul ochilor

Ridurile numite popular „talpa gâştei” sau „laba gâştei” reprezintă unele dintre cele mai dificile riduri de tratat, întrucât ele se „şterg” cel mai greu. Însă dacă vrei să încerci şi altceva pe lângă cremele antirid, care pot oferi o îmbunătăţire până la un anumit punct, liftingul cu tratamentul Sublime este o opţiune foarte bună pentru a şterge ridurile perioculare, adică pe cele din jurul ochilor.

Tratamentul începe cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a proteja tegumentul şi de a fi conductor pentru radiofrecvenţă. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată suprafaţa pielii încălzeşte dermul profund la o temperatură de 42 de grade, având rolul de a stimula producţia de colagen şi de elastină. Procedura este total nedureroasă, iar pacienţii resimt doar mici impulsuri de căldură.După acţiunea radiofrecvenţei bipolare şi a infraroşului, ridurile perioculare sunt estompate.

 

4. Tratamentul Sublime tratează ridurile dintre sprâncene

Un tratament precum Sublime te va ajuta să spui adio ridurilor de încruntare (cele care se formează între sprâncene). Pe măsură ce continui să ai expresii faciale din cauza furiei sau mâniei de-a lungul anilor, aceste riduri nu vor face decât să se adâncească în timp. Însă chiar şi după o şedinţă, tratamentul Sublime oferă rezultate vizibile şi te va ajuta să remediezi această problemă, ştergând practic aceste riduri. Nu doar că vei părea mai tânără, dar vei părea şi mai fericită deoarece liniile de expresie vor tinde către un look mai vesel.

 

5. Tratamentul Sublime îţi oferă un look vizibil întinerit

Cu tratamentul Sublime, pielea ta va părea mai tânără şi va fi mai tonifiată. Îţi reamintim că Sublime este un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, destinat reducerii ridurilor fine şi remodelării conturului facial, ce oferă rezultate imediate. Prin acţiunea tehnologiei elos, compuse din radiofrecvenţă bipolară şi infraroşu, Sublime oferă pacientelor un lifting instant, diminuează ridurile şi tonifică pielea.La finalul tratamentului Sublime, pielea ta va arăta impecabil, fără zone roşii şi fără iritaţii. Tratamentul se poate realiza indiferent de anotimp, iar frecvenţa de repetare a tratamentului este de o lună. Studiile clinice arată că rezultatele persistă până la 4 săptămâni.

Dacă eşti interesată de un lifting cu tratamentul Sublime şi vrei o procedură non-invazivă, discută cu medicii dermatologi de la Clinica Elos, iar ei vor stabili protocolul de tratament şi îţi vor explica în detaliu cum poţi obţine rezultatele dorite. Programează-te acum la Clinica Elos!

Rezerva acum