Nu ai produse in cos.

Shop

În luna ianuarie ai 50% REDUCERE la tratamentele de remodelare corporală!

Remodelare_corporala_50_reducereTrebuie să recunoastem! Perioada sărbătorilor de iarna înseamnă excese alimentare și răsfățuri culinare. Cine se mai gândește la centimetri în plus sau celulită atunci când masa este plină de bunătăți, iar cei dragi ne îmbie să gustăm din toate pe săturate? Însă, după ce ne-am bucurat de atâtea delicatese, ne supărăm de rotunjirea taliei și înrăutățirea aspectului de coajă de portocală. De aceea, este momentul să reparăm greșelile făcute cu bună știință de sărbători și să ne redobândim silueta!

Experții în remodelare corporală Elos Skin & Laser Center vă recomandă două tratamente extrem de eficiente care vor reuși să șteargă răul făcut de mesele festive: criolipoliza CoolTech și VelaShape III. Pentru centimentri în plus acumulați în jurul taliei, criolipoliza se va dovedi excelentă pentru că va reuși s㠀žtopeasc㝠până la 5 cm după doar o singură ședință, CoolTech fiind singurul aparat care îngheață stratul de grăsime la o temperatură de – 8 grade Celsius. După acțiunea criolipolizei, urmează un proces natural de eliminare a celulelor de grăsime distruse în urma tratamentului, care se va definitiva după 6 săptămâni. Atunci, veți observa o scădere spectaculoasă a circumferinței taliei.

VelaShape III
reprezintă vârful de lance în domeniul aparatelor împotriva celulitei. Cu o putere mai mare a radiofrecvenței și infraroșului, alături de vacuum și masajul cu role mecanice, acest aparat va elimina celulita, tonifiind intens zona tratată. Cele 4 tehnologii lucrează concomitent, îmbunătățind drenajul limfatic și determinând formarea unor noi legături de colagen. Deasemenea, contribuie la creșterea circulației sangvine, ceea ce duce la intensificarea metabolismului celulelor de grăsime, conducând la micșorarea volumului celulelor. VelaShape III este un tratament sigur, eficient, care livrează cele mai bune rezultate într-un timp scurt!

La Clinica Elos beneficiezi de evaluare corporală gratuită, iar dacă te hotărăști să-ți achizionezi pachetul de tratamente recomandate, vei beneficia de un discount de 50%, valabil în luna ianuarie. Discountul de 50% se aplică la tratamentul de slăbire localizată prin înghețare, criolipoliza CoolTech, cu rezultate excelente împotriva grăsimii localizate, dar și la procedurile bazate pe radiofrecvență și vacuum, extrem de eficiente împotriva celulitei și a laxității pielii.

În plus, la orice pachet de tratament achiziționat primești un voucher CADOU de 50 Euro si o evaluare dermatoscopică Fotofinder GRATUITĂ!

Programează-te acum la o evaluare corporală gratuităhttps://elos.ro/rezervari/

Rezerva acum