Nu ai produse in cos.

Shop

Mezoterapia Filorga, elementul cheie într-un tratament cu radiofrecvență eMatrix

mezoterapija2De cele mai multe ori, un singur tratament nu aduce 100% rezultatele dorite și este necesară asocierea cu o altă terapie care să îi potențeze și mai mult efectele. Este și cazul combinației extrem de eficiente dintre mezoterapia Filorga și procedura cu radiofrecvență eMatrix, care luptă eficient împotriva ridurilor, cicatricilor și vergeturilor. Gândită și testată de către medicii dermatologi Elos Skin&Laser Center, acest plan de tratamente este menit să reducă spectaculos ridurile și cicatricile, oferind un tonus și o luminozitate aparte tenului, dar să și diminueze aspectul vergeturilor de pe brațe, abdomen sau coapse.

La început de an, cu toții ne gândim la schimbările pe care dorim să le facem în viața noastră, dar și în aspectul nostru. Orice nou an, sădește în noi dorința de schimbare, de a călători în locuri noi, de a cunoaște oameni interesanți, dar și de un look nou. Promoția specială de luna aceasta sigur vă va încuraja să faceți schimbarea la care visați de mult timp pentru tenul sau corpul vostru:

  • Riduri si cicatrici- pachet de 2 ședințe eMatrix (400 de euro) +2 ședințe mezoterapie (240 de euro) la prețul special de 400 de euro
  • Vergeturi- pachet de 2 ședințe eMatrix (800 de euro)+2 ședințe mezoterapie (480 de euro) la prețul special de 800 de euro

Care sunt beneficiile mezoterapiei?

Specialiștii dermatologi ai clinicii Elos Skin&Laser Center au conceput acest program de tratamente pe o durată de 2 luni, din 2 în 2 săptămâni, cu alternarea tratamentelor, astfel primul tratament pe care îl veți realiza fiind eMatrix. Radiofrecvența fracționată va declanșa un proces de încălzire în dermul profund, ceea ce determină un răspuns de vindecare din partea țesuturilor pielii, activându-se fibroblastele și sinteza de noi fibre de colagen și elastină. Față de alte tratamente laser, după eMatrix pacienții au nevoie de o mică perioadă de recuperare și chiar a doua zi după tratament se poate aplica machiajul și socializarea.
La două săptămâni după eMatrix, urmează mezoterapia Filorga. Cocktailul puternic de acid hialuronic, vitamine, antioxidanți, peptide și aminoacizi infuzat prin microinjectări din centimetru în centimetru în mezoderm are rolul de a stimula regenerarea pielii și refacerea țesuturilor afectate (într-un mod pozitiv) de radiofrecvență și de a hidrata intens pielea, grăbind recuperarea. În plus, microinjectările stimulează producția de colagen și elastină, care pentru persoanele de o vârstă mai înaintată stagnează din pricina trecerii timpului.

Așadar, înlănțuirea aceasta de tratamente asigură rezultate excelente împotriva ridurilor, cicatricilor și vergeturilor, aducând o transformare spectaculoasă aspectului pielii.

Până a finalul lunii, puteți profita de acest program de tratamente la preț special și veți obține rezultatele dorite!

Rezerva acum