Nu ai produse in cos.

Shop

Analiza dermatoscopica FotoFinder @ Clinica Elos

Vreau sa va recomand un test, un test pe care orice adult ar trebui sa-l faca! Este vorba de FotoFinder, un aparat ce detine titlul de excelenta in dermatoscopia digitala si ce permite descoperirea la timp a alunitelor cu probleme sau chiar a cancerului de piele.

Anual, cancerul de piele afecteaza peste 200.000 de persoane, melanomul fiind unul dintre tipurile de cancer cu o crestere alarmanta! Precautia este sfanta, iar cum solutiile de preventie exista, trebuie doar sa ne informam si sa facem ceva concret! Eu am descoperit si am si incercat cabina FotoFinder (testul costa 300 Ron), de la Clinica Elos, centrul detinand unul dintre cele trei aparate de acest fel, din tara.

analiza_dermatoscopica_fotofinderDeoarece incidenta cancerului de piele a crescut foarte mult in ultimii ani si in Romania, au aparut modalitati avansate prin care iti poti analiza pielea. Pacat doar ca lumea nu acorda atentie si foarte putini sunt cei care merg la un control dermatologic anual – asa cum ar trebui! Sincer, nici eu nu am facut asta pana recent, sa fie vreo trei ani, dar cu siguranta este un obicei sanatos care ar trebui sa ne intre in reflex.

Pentru monitorizarea cat mai precisa a transformarilor suferite de piele, aparatul FotoFinder se dovedeste un instrument excelent pentru detectarea aparitiei cancerului de piele pentru ca acest sistem incorporeaza aparatura performanta, precum o camera HD cu lentile speciale care maresc de pana la 70 ori zona investigata.

Sistemul utilizeaza tehnica microscopiei prin epiluminiscenta, permitand descoperirea la timp a alunitelor cu probleme sau chiar a cancerului cutanat, printr-o metoda rapida si neinvaziva. Mai mult, acesta permite atat examinarea periodica a alunitelor, cat si evaluarea si analizarea a zeci de tipuri de afectiuni ale pielii. Inmagazinarea digitala a imaginilor permite verificarea periodica a leziunilor si observarea evolutiei in timp.

Analiza dermatoscopica dureaza putin, nu costa o avere (tinand seama de importanta analizei) si este o evaluare binevenita, in special dupa vara, cand ne-am expus la soare mai mult.

Succes si traieste frumos, avand grija de tine!
31 august 2015, www.andreearaicu.ro

 

Rezerva acum