Nu ai produse in cos.

Shop

Bridal Beauty Kit: 2 tratamente pentru un ten şi un machiaj impecabil în ziua cea mare

bridal beauty kit elosDacă te pregăteşti să devii mireasă în următoarele luni sau chiar anul viitor, ştii deja cât de mult contează să ai un machiaj impecabil în ziua în care vei spune „Da”. Dar dincolo de argumentele de genul „Vreau să arăt bine în fotografii, iar machiajul meu să nu se scurgă”, gândeşte-te că totul pleacă de la o piele frumoasă. Începe înainte de nuntă şi îngrijeşte-ţi tenul cu două tratamente de top recomandate de specialiştii de la Clinica Elos.

Pentru hidrodermoabraziune, alege tratamentul Hydrafacial. Este cel mai indicat pentru: miresele care sunt extrem de sensibile la agenţii chimici din produsele cosmetice, dar şi la procedurile mult prea dure pentru tenul lor.

Aparatul HydraFacial este o inovaţie în domeniul medical-estetic, fiind singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curăţare, exfoliere, extracţie şi hidratare. Delicat şi blând cu pielea viitoarelor mirese, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiţionale din saloanele de cosmetică, oferindu-le femeilor o nouă experienţă în ceea ce înseamnă curăţarea tenului.

HydraFacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menţine sănătos tenul normal, calmează şi tratează tenul acneic, întinereşte tenul afectat de vârstă şi reduce ridurile fine. În timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicaţi fiecărei etape în parte. Aplicatorii sunt unici pentru fiecare dintre paciente, astfel încât viitoarele mirese au certitudinea unui tratament sigur şi în condiţii de igienă maximă.

Care sunt etapele tratamentului HydraFacial

 1. Curăţare şi exfoliere: celulele moarte şi impurităţile sunt eliminate de la suprafaţa pielii.
 2. Peeling: acizii speciali curaţă porii fără a irita sau produce leziuni ale tegumentului.
 3. Extracţia: aplicatorul special acţionează cu tehnologia vortex şi realizează extracţii asupra porilor, eliminând impurităţile de la nivelul pielii.
 4. Hidratarea: o combinaţie de substanţe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea şi protejarea tenului.
 5. Protecţie: utilizarea produselor HydraFacial Daily Essentials care ajută la menţinerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată şi protejează pielea.

 

Pentru hidratare, alege tratamentul Intraceuticals. Este cel mai indicat pentru: miresele care simt că tenul lor este obosit, tern, lipsit de vitalitate, influenţat de factorii de mediu.

Intraceuticals reprezintă o barieră împotriva îmbătrânirii tenului. Este un tratament de rejuvenare şi hidratare intensă bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm.

Cum funcţionează Intraceuticals?

Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia o combinaţie de acid hialuronic, vitamine şi antioxidanţi este transportată în straturile profunde ale pielii. Acest „cocktail” va acţiona din interior pentru o piele superbă la exterior. Oxigenul hiperbaric contribuie la infuzarea în derm a acidului hialuronic, care este rapid absorbit în piele.

Depunerea acidului hialuronic se face în 3 straturi

Beneficiile tratamentului Intraceuticals pentru piele sunt susţinute de mecanismul care stă în spatele funcţionării acestei proceduri, implementat de către specialiştii australieni: depunerea acidului hialuronic în 3 straturi.

 1. Infuzia Intraceuticals – Oxigenul prin presiune hiperbarică introduce în derm o moleculă deshidratată de acid hialuronic, care are rolul de capta apa din cremele suport.
 2. Gelul hidratant Intraceuticals – Prin amestecul de acid hialuronic, acid salicilic şi vitamina C stabilizată, textura uşoară a gelului pătrunde la nivelul dermului superior, hidratându-l intens.
 3. Crema hidratanta Intraceuticals – Pasul final al tratamentului îl reprezintă aplicarea cremei speciale, bazate pe acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba şi macadamia. Aceasta asigură hidratarea epidermei şi reprezintă un rezervor de apă pentru moleculele de acid hialuronic introduse în piele.

 

Trucuri de îngrijire a tenului pentru fiecare mireasă

 1. Mergi la un medic dermatolog în cazul în care te confrunţi cu un lucru ieşit din comun, chiar dacă nu eşti, de regulă, predispusă la probleme ale tenului. Dermatologul te va ajuta să stabileşti un plan de bătaie cu câteva luni înainte de nuntă şi chiar cu până la o săptămână înainte de ziua cea mare.
 1. Foloseşte o cremă cu factor de protecţie solară în fiecare zi – chiar dacă afară sunt nori. Greşeala numărul 1 pe care miresele o fac tot timpul este să nu aplice produse cu SPF destul de des.
 1. Gândeşte-te bine la tratamentele pe care le vei face. Alege tratamente non-invazive, precum cele de mai sus, de la Clinica Elos, care îţi hrănesc şi îţi hidratează pielea în profunzime. Iar dacă ai întrebări referitoare la orice fel de probleme ale pielii sau tenului, nu ezita să întrebi medicii dermatologi de la Elos Skin & Laser Center.
 2. Un medic dermatolog te poate ajuta să lupţi împotriva acneei dacă te confrunţi cu această problemă neplăcută. Specialistul îţi poate prescrie creme locale şi medicamente cu administrare orală. Totodată, îţi poate administra tratamente faciale de peeling pentru a elimina bacteriile şi pentru a ţine sub control substanţele secretate de piele.

Ideea este să începi să mergi la un dermatolog cu şase luni înainte de nuntă. De ce? Deoarece pielea ta va avea nevoie să se acomodeze la noul regim de viaţă sau tratament, iar organismul tău are şi el nevoie de timp ca să se obişnuiască cu noile tratamente medicamentoase prescrise pentru acnee (dacă este cazul).

 1. Dacă vrei ca aspectul tenului tău să fie revigorat, energizat, să nu mai ai pielea facialăn lipsită de strălucire, un medic estetician de la Clinica Elos îţi poate recomanda o serie de tratamente de top precum HydraFacial şi Intraceuticals. Aşa vei scăpa de impurităţile de pe piele, de celulele moarte de la suprafaţa pielii, dar totodată vei îmbunătăţi şi circulaţia sângelui. Reţine: începe vizitele la medicul estetician cu şase luni înainte de nuntă. Şi nu îţi face tratamente faciale cu 10 zile înainte de nuntă.

 

Iar dacă vrei să ştii care este cu adevărat secretul pentru o piele frumoasă în ziua cea mare? Apa. Bea apă din belşug, iar cu ajutorul tratamentelor HydraFacial şi Intraceuticals, pielea ta va arăta minunat, iar tu vei fi cea mai frumoasă mireasă.

Rezerva acum