Nu ai produse in cos.

Shop

Cel mai frumos cadou pentru tenul tău: cum poţi „şterge” ridurile cu tratamentul Sublime

sublime-lifting-instantRidurile adânci pot să apară din cauza vârstei, moşteniri genetice şi expunerii la soare. Iar femeile se concentrează cel mai mult pe zona feţei când vine vorba de folosirea produselor anti-aging şi a cremelor hidratante. Dar ce faci când acestea dau prea puţine rezultate? Răspunsul este simplu: apelezi la „artileria grea” şi nimiceşti ridurile cu un tratament de ultimă generaţie, precum Sublime, disponibil la Clinica Elos.

Cele mai bune argumente pentru a apela la radiofrecvenţă

Sublime este un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, destinat reducerii ridurilor fine şi remodelării conturului facial, cu rezultate imediate.  Prin acţiunea tehnologiei elos, compuse din radiofrecvenţă bipolară şi infraroşu, Sublime oferă pacienţilor un lifting instant, determinând în acelaşi timp diminuarea ridurilor şi tonifierea intensă a pielii.

La exterior, sunt multe aspecte care ne nemulţumesc când vine vorba de pielea feţei noastre: ca rezultat al procesului natural de îmbătrânire, ridurile devin tot mai pronunţate, iar în jurul gurii şi nasului sau bărbiei se formează adevărate şanţuri. Însă dacă vrei să îi oferi un cadoul tenului tău, alege un tratament facial cu radiofrecvenţă. Chiar dacă pare greu de crezut, calitatea pielii pe care noi o vedem la exterior poate fi schimbată cu ajutorul unor mici schimbări – să le spunem alterări – de la interior. Iar aceste modificări la nivel celular se pot face cu ajutorul radiofrecvenţei, un atu pe care îl are şi tratamentul Sublime. Marele avantaj al acestui tratament este că metoda are o abordare non-invazivă, iar tu te poţi bucura de un lifting facial instant.

Aplicând tratamentul cu radiofrecvenţă, ţesuturile moi profunde de sub piele sunt stimulate. Acest lucru facilitează vindecarea prin producerea de noi ţesuturi de colagen, care sunt reactive faţă de undele radiofrecvenţei. Atunci când este aplicat pe faţă, persoanele care au cel mai mult de beneficiat de pe urma tratamentului Sublime cu radiofrecvenţă sunt cele care se confruntă cu pielea lăsată, ternă.

Cum reacţionează pielea ta la radiofrecvenţă

Acest organ extrem de mare – pielea – este foarte elastic, ceea ce înseamnă că se întinde în funcţie de factorii care îl influenţează. Pielea răspunde astfel la o varietate de stimuli. Atunci când pielea ta de pe faţă este expusă la radiofrecvenţă, ea se contractă şi vibrează, determinând porii să se închidă şi să se micşoreze. Acest lucru duce la o piele mai fermă, nu doar pentru că porii sunt închişi, ci şi petru că pielea se contractă, acesta fiind un răspuns la căldură. Dacă tratamentul cu radiofrecvenţă este făcut la un interval regulat de timp, acest efect dorit poate fi menţinut de-a lungul timpului, iar tenul tău va fi vizibil întinerit, pielea va fi mai fermă şi nu va avea imperfecţiuni.Pe lângă tratarea porilor şi tonifierea pielii, tratamentul cu radiofrecvenţă a devenit de acum posibil şi pentru riduri, prin intermediul aceluiaşi proces. Atunci când pielea vibrează şi se contractă datorită căldurii din timpul tratamentului, pliurile sau liniile se destind şi se uniformizează.

Cum funcţionează Sublime şi de ce merită să îl încerci

Tratamentul începe cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a proteja tegumentul şi de a fi conductor pentru radiofrecvenţă. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată faţa încălzeşte dermul profund la o temperatură de 42 de grade, având rolul de a stimula producţia de colagen şi elastină. Procedura este total nedureroasă.La finalul tratamentului, pielea va arăta impecabil, fără zone roşii sau iritaţii. În plus, pacienţii nu au nicio restricţie şi îşi pot relua activitatea obişnuită, doamnele pot aplica produsele de machiaj preferate şi se pot expune la soare. Sublime se poate realiza indiferent de anotimp, iar tratamentul se poate repeta la o lună.

Programează-te acum la Clinica Elos, iar medicii specialişti de aici îţi vor explica ce beneficii mai are tratamentul Sublime.

Rezerva acum