Nu ai produse in cos.

Shop

Cum obţii un lifting instant – tratamentul Sublime

lifting instant sublimeDacă eşti nemulţumită de aspectul tenului şi îţi doreşti un lifting instant, alege un tratament de înfrumuseţare care poate, în acelaşi timp, să diminueze ridurile şi să îţi ofere o tonifiere intensă a pielii. Un astfel de tratament este Sublime, disponibil la Elos Skin & Laser Center.

În termeni medicali, liftingul înseamnă o intervenţie chirurgical-estetică de redresare a structurilor cutanate lăsate. Însă cu ajutorul tratamentului Sublime, te poţi bucura de un lifting rapid, fără să fii supusă unei operaţii de chirurgie estetică pentru eliminarea ridurilor. Pare greu de crezut? Ei bine, Sublime are un aplicator care oferă practic un tratament rapid şi nedureros pentru eliminarea ridurilor şi pentru conturarea feţei. Din nefericire, tratamentele convenţionale necesită mult timp şi de cele mai multe ori sunt extrem de dureroase, fiind greu de suportat de majoritatea pacienţilor. Dar cu procedura Sublime, pacientele pot avea o piele fermă şi un contur facial definit, fără să fie supuse unor operaţii estetice invazive.

Dacă alegi tratamentul Sublime de la Elos Skin & Laser Center, vei descoperi că te poţi bucura de multe beneficii, cum ar fi o piele mai fermă, cu un aspect vizibil întinerit, fără efecte secundare, o piele mai fină în zona în care este aplicat tratamentul şi – nu în ultimul rând – te vei răsfăţa cu o procedură sigură şi eficientă.

Ce fel de tehnologii foloseşte Sublime?

Sublime este un tratament non-invaziv de întărire a pielii, dar şi o procedură care reduce ridurile. Metoda este folosită pentru a tonifia zonele cu o uşoară laxitate a pielii. Sublime combină radiofrecvenţa bipolară şi tehnologia infraroşu pentru a încălzi dermul şi pentru a stimula producţia de colagen, iar rezultatul este un ten cu un aspect întinerit şi mai proaspăt. Zonele care pot fi, de regulă, tratate cu ajutorul procedurii Sublime sunt gâtul, linia mandibulei, obrajii şi partea superioară a feţei. Tratamentul este sigur şi poate fi folosit pe toate tipurile de piele. De asemenea, poate fi folosit în combinaţie cu alte proceduri de rejuvenare.

Cum se desfăşoară tratamentul Sublime

Chiar înainte de procedură, pielea ta este curăţată, ochelarii de protecţie vor fi aplicaţi, iar un gel pe bază de apă rece va fi netezit pe suprafaţa pielii. Nu este necesară anestezia. Cei mai mulţi pacienţi descriu o senzaţie de cald pe măsură ce energia din timpul radiofrecvenţei intră în pielea lor. Poţi spune chiar că seamănă cu un masaj cu pietre fierbinţi. Procedura durează mai puţin de 30 de minute pentru a trata întreaga faţă.

Recuperarea după Sublime

După tratament, cei mai mulţi pacienţi spun că simt un nivel scăzut de căldură pe suprafaţa pielii, senzaţie care de regulă se diminuează aproximativ 1-3 ore. Este posibil să apară o uşoară roşeaţă în zona de tratament. Chiar şi aşa, te poţi întoarce la activităţile zilnice obişnuite, după ce faci tratamentul Sublime. Cele mai multe dintre paciente văd rezultate graduale şi cumulative după cel puţin 4 tratamente.

Contraindicaţii

Dacă îţi doreşti un lifting rapid, înainte de a apela la tratamentul Sublime, trebuie să ştii că acesta nu poate fi efectuat dacă o serie de fillere sau substanţe hrănitoare au fost injectate în zona de tratament în ultimele 4 săptămâni, înainte de tratament. De asemenea, medicii specialişti ne atenţionează că pacienţii cu noduli tiroidieni sau cu un istoric de cancer de tiroidă nu ar trebui să apeleze la tratamentul Sublime în zona gâtului.

Programează acum o consultație Gratuită la clinica Elos Skin&Laser Center. Cere mai multe detalii despre tratamentul Sublime şi răsfaţă-ţi tenul cu una dintre cele mai bune proceduri de rejuvenare facială. Aminteşte-ţi: Sublime reduce ridurile fine şi remodelează conturului facial, oferindu-ţi rezultate imediate!

Rezerva acum