Nu ai produse in cos.

Shop

Cele mai eficiente tratamente antiaging! Până la 30% Discount

La Elōs Skin&Laser Center, luna septembrie o dedicăm tratamentelor de reîntinerire a tenului, menite să întoarcă timpul în favoarea ta. La început de toamnă, ți-am pregătit pachete cu discounturi speciale la cele mai eficiente tratamente antiaging, care vor șterge ridurile și vor preveni apariția semnelor de îmbătrânire. Descoperă-le pe toate!

 

Mezoterapia, cocktailul frumuseții
5 ședințe mezoterapie Filorga -25% Discount 450 euro, de la 600 euro

Microinjectările în mezoderm cu substanța unică pe piață Filorga, compusă din peste 50 de ingrediente, va revitaliza complet pielea, hidratând-o intens. Beneficiile mezoterapiei sunt numeroase: hidratează tenul, reduce liniile fine și previne apariția ridurilor, conferă fermitate și luminozitate pielii, revigorându-l.

 

Terapia Cellenis- întinerește și vindecă
3 ședințe Cellenis-30% Discount 500 euro, de la 750 euro

Folosirea resurselor propriului organism, respectiv plasma, și potențarea ei cu ajutorul substanței speciale de la Cellenis fac din aceasta una dintre cele mai eficiente proceduri antiaging. Odată injectată în piele, această substanță stimuleaza formarea unor noi celule. În acest mod, se reduc ridurile, cearcănele, cicatricile, petele și alte imperfecțiuni ale pielii.

 

HydraFacial, curățare și rejuvenare
3 ședințe Hydrafacial Antiaging (330 euro) + 1 Dermabuilder (55 euro) GRATUIT

Exfolierea și curățarea tenului este esențială la orice vârstă, iar când acestor proceduri le alăturăm pe cele cu rol de întinerire, obținem o îngijire perfectă a pielii. HydraFacial este un tratament care se adresează oricărui tip de ten, iar când vorbim de un ten matur, brăzdat de riduri, abordarea este următoarea: după pașii de exfoliere și extracții, se infuzează în piele substanțe cu rol de reducere a ridurilor și de tonifiere, urmate de aplicare unei măști antiaging. Folosit zilnic, serul Dermabuilder, ce conține un complex de peptide, va reduce ridurile și va îmbunătăți elasticitatea pielii.

 

Sublime și Intraceuticals, un duo spectaculos
4 ședințe Sublime + 4 ședințe Intraceuticals + Atoxelene -30% Discount 672 euro, de la 960 euro

Când spunem Sublime și Intraceuticals, spunem lifting instant non-invaziv și hidratare în profunzime a tenului. Tratamentele se realizează în cadrul aceleași ședințe, iar rezultatele sunt remarcabile și de lungă durată. Prin intermediul radiofrecvenței bipolare și infraroșului, Sublime reduce ridurile fine și conferă tenului un efect de lifting fără bisturiu și perioadă de recuperare, în timp ce Intraceuticals, bazat pe oxigen hiperbaric, va hidrata dermul, oferindu-i luminozitate și fermitate. Totodată, substanța specială Atoxelene, ce conține un derivat al toxinei botulinice, va diminua cu succes ridurile, prevenind îmbătrânirea pielii.

 

Ție care pachet antiaging ți se potrivește? Programează acum o consultație cu specialiștii noștri care te vor sfătui să îl alegi pe cel adaptat nevoilor tenului tău.
Grăbește-te! Pachetele speciale sunt în număr limitat!

Veți fi contactat telefonic pentru a confirma programarea.

Rezerva acum