Nu ai produse in cos.

Shop

Top 4 ingrediente care îţi detoxifică pielea în acest sezon

Este momentul să îţi alegi preferatul şi să îţi răsfeţi pielea cu cele mai bune ingrediente care au grijă de ea, de la interior spre exterior.

În sezonul rece, pielea feţei tale are nevoie de o îngrijire sporită. Iar atunci când eşti în căutarea celor mai bune produse menite să repare „daunele” provocate de procesul de îmbătrânire sau de expunerea la soare, ai şanse mari să te loveşti de nişte termeni care poate nu sunt destul de clari. În timp ce pleci la vânătoare în căutare de creme şi serumuri care îţi ajută pielea să se detoxifice, prezenţa a câteva ingrediente-cheie poate face minuni pentru rutina ta de înfrumuseţare.

Specialiştii de la Clinica Elos au alcătuit un top al ingredientelor din sezonul rece pe care fiecare femeie trebuie să le cunoască şi mai ales să le folosească. Mai mult, medicii dermatologi au aflat beneficiile lor şi proprietăţile miraculoase ale acestor ingrediente, pentru a te ajuta să faci alegeri inteligente în materie de produse de înfrumuseţare şi pentru a fi informată.

  1. Colagenul

Colagenul este o proteină produsă de celulele noastre, care ajută pielea să se ţină, este un fel de lipici care sprijină structura. Colagenul îţi menţine pielea tânără şi îi oferă fermitate şi elasticitate. Atunci când suntem tinere, pielea noastră stă fermă şi are volum, deoarece se regenerează singură constant. Dar pe măsură ce înaintăm în vârstă, producţia de colagen încetineşte, iar colagenul existent poate avea de suferit din cauza expunerii prelungite la soare şi din cauza obiceiurilor nesănătoase de îngrijire a pielii. Drept rezultat, pentru că este o producţie prea mică de colagen, apar ridurile şi pielea se lasă. Produsele cosmetice cu o doză mare de colagen ajută la reducerea aspectului ridurilor şi liniilor fine.

  1. Peptidele

Există anumite neuropeptide care sunt folosite în industria cosmetică pe post de relaxant muscular. Despre aceste peptide se crede că inhibă eliberarea unor neurotransmiţători şi că relaxează muşchii faciali, reducând astfel liniile şi ridurile de expresie.De exemplu, la Clinica Elos vei găsi câteva produse din gama Skin Perfusion de la Filorga care conţin peptide, cum ar fi un serum pentru riduri, recomandat pentru toate tipurile de riduri. RE-TIME SERUM de la Filorga conţine Arg-Lys Peptide, un relaxant puternic pentru piele, cu o acţiune asupra liniilor de contracţie.AA-LIFT SERUM de la Filorga conţine Peptida Elastin, un fragment proteic elastic cu proprietăţi chemotactice, recomandat pentru îmbunătăţirea fermităţii pielii şi pentru a reface volumul facial.

  1. Acidul hialuronic

Pe măsură ce producţia de colagen a organismului scade, ridurile devin tot mai vizibile pe faţa ta şi apar zone decolorate pe piele sau unele pete hiperpigmentate, destul de vizibile şi ele. Însă dacă vei maximiza nivelul de colagen, vei reuşi să îţi menţii pielea suplă şi fermă, fără riduri. Acidul hialuronic menţine sinteza colagenului şi ajută pielea să reţină mai multă umezeală, contribuind la beneficiile anti-îmbătrânire. Iar tratamentele pe bază de acid hialuronic îţi hrănesc din plin pielea.

  1. Acidul glicolic

Derivat din trestia de zahăr, acidul glicolic are cele mai mici molecule din grupul acizilor AHA. Această proprietate te asigură că acidul glicolic penetrează pielea în profunzime şi cu uşurinţă, făcându-l cel mai eficient ingredient în tratarea ridurilor fine, în tratamentul acneei, punctelor negre, în tratarea pielii cu exces de sebum sau cu aspect tern. Atunci când sunt folosite în mod corect, produsele cosmetice care conţin acid glicolic îţi vor lăsa pielea curată şi chiar tonifiată.

Alege mezoterapia şi spune adio ridurilor!

Procedura de mezoterapie constă în microinjectări cu acid hialuronic nereticulat, o inovaţie în domeniul estetic. Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare al pielii şi de a stimula producţia de colagen. După tratament, vei observa îmbunătăţirea volumului tegumentului, iar îmbătrânirea cutanată este împiedicată. Zonele care pot fi tratate cu ajutorul mezoterapiei – un complex de 53 de ingrediente,printre care acid hialuronic, vitamine, minerale şi antioxidanţi – sunt faţa, gâtul, decolteul şi mâinile.

Programează-te acum la Clinica Elos, iar medicii noştri dermatologi te vor ajuta să îţi redefineşti trăsăturile cu ajutorul procedurii de mezoterapie cu produse injectabile Filorga Medical.

 

Rezerva acum