Nu ai produse in cos.

Shop

Tratează acneea cu două proceduri extrem de eficiente: HydraFacial și peeling Filorga

acnee-promotieÎn luna ianuarie, v-am pregătit o promoție specială pentru două dintre cele mai eficiente tratamente împotriva acneei: procedura de hidrodermoabraziune HydraFacial și peelingul chimic de la Filorga, Glykopeel. Pachetul constă în 4 ședințe HydraFacial și 4 ședințe de peeling Glykopeel, la prețul special de 350 de euro, reducere de la 540 euro. Acest pachet va asigura rezultate excelente împotriva acneei, lucru garantat de către medicii noștri dermatologi cu o vastă experiență în ceea ce înseamnă tratarea acestei afecțiuni.

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite probleme dermatologice. Semn al maturizării în rândul adolescenților, acneea le aduce acestora mari prejudicii estetice și, automat, o dorință de izolare și de retragere din societate. Așadar, acnee nu are doar un impact estetic negativ, ci și unul psihologic. Din păcate, această problemă dermatologică nu este întâlnită numai în rândul adolescenților, ci și la persoanele mature, trecute de 25 de ani.

Acneea este o afecțiune inflamatorie cronică a pielii, care apare în urma unei hipersecreții a glandelor sebacee. Se caracterizează prin apariția leziunilor non-inflamatorii (microcomedoane, comedoane deschise, comedoane închise) și inflamatorii ( pustule, noduli) la nivelul feței, gâtului sau al spatelui. Netratată corespunzător, acneea se poate acutiza și poate afecta chiar și fibrele de colagen și elastină, conducând la inesteticele cicatrici postacneeice.

De aceea, este extrem de important să fiți consultat de către un medic dermatolog care, pe lângă efectuarea de proceduri profesionale, vă va recomanda și produse dermatocosmetice speciale în funcție de tipul acnneei de care suferiți. Încrucișarea dintre tratamente profesionale, precum HydraFacial și peeling Glykopeel, plus produse speciale de îngrijire ale tenului generează cele mai bune rezultate în eliminarea acneei.

Combinația ideală

Protocolul de tratamente pe care vi-l propunem, alcătuit din 4 ședințe de HydraFacial și 4 ședințe de peeling Filorga, va debuta cu o ședință de HydraFacial. Acest tratament de hidrodermoabraziune va exfolia gentil pielea și va curăța intens tenul de impurități, calmând inflamațiile cauzate de acnee. Totodată, va hidrata tenul, iar producția de sebum va fi ținută sub control. La 2 săptămâni, urmează peelingul profund Glykopeel care se bazează pe acid glicolic. Scopul peelingului este să dizolve substanța inter-celulară care leagă celulele din stratul cornos superficial. În acest mod sunt eliminate straturile de celule moarte de la suprafața pielii, iar tenul are parte de o curățare în profunzime. Acidul glicolic modifică Ph-ul pielii și împiedică înmulțirea bacteriilor.

Procedurile vor alterna din 2 în 2 săptămâni, iar rezultatele vor apărea pe parcurs ce protocolul de tratament avansează.

Programați-vă acum o consultație gratuită cu unul dintre medicii noștri dermatologi și profitați de pachetul nostru special!

Rezerva acum