Nu ai produse in cos.

Shop

Cel mai bun tratament pentru ridurile profunde din zona decolteului

Acest tip de riduri profunde sau mai adânci apar din cauza vârstei, factorilor genetici şi a expunerii la soare. Femeile, de cele mai multe ori, îşi îndreaptă atenţia îndeosebi către zona feţei când vine vorba de folosirea produselor anti-aging şi a cremelor hidratante. Zona decolteului sau a pieptului este adeseori neglijată, iar astfel se pot forma riduri profunde.

O dată ce ridurile sau şanţurile adânci s-au format, poate fi dificil să scapi de ele. Produsele topice care sunt, de regulă, folosite pot reduce aspectul ridurilor profunde şi, în unele cazuri, le pot ajuta pe femei să scape de ele. Dar reţine: îndepărtarea totală a acestor riduri poate însemna folosirea unui tratament mai agresiv. Aşa că astăzi ne îndreptăm atenţia către două modalităţi mai puţin invazive care contribuie la ameliorarea ridurilor din zona gâtului şi decolteului: tratamentul cu laserul CO2RE Aestetics şi mezoterapia de la Filorga, ambele disponibile la Clinica Elos.

De ce să alegi tratamentul ridurilor cu mezoterapia Dermaroller?

Dermaroller reprezintă un dispozitiv rotativ dotat cu sute de ace, acţionat manual, care stimulează refacerea ţesuturilor, pentru o piele vizibil întinerită şi netedă. Înainte de folosirea acestui dispozitiv special, pe gât şi decolteu se aplică o soluţie compusă din acid hialuronic şi bogată în vitamine, enzime şi antioxidanți. Această soluţie ajunge în profunzimea pielii cu ajutorul sutelor de ace care penetrează uşor pielea şi este introdusă în zona tratată.Pielea va reacţiona în urmă „traumei” provocate de acţiunea acelor şi va fi stimulată producţia de colagen şi elastină. După tratament, pielea din zona decolteului va deveni vizibil mai luminoasă şi netedă, fără urme de roşeaţă sau iritaţii. Zonele care pot fi tratate cu sunt Dermaroller sunt faţa, gâtul, decolteul şi mâinile.

CO2RE tratează ridurile la nivel superficial şi în profunzime

Tratează-ţi ridurile cu un laser fracţionat, precum platforma CO2RE Estetic. Acesta este cel mai eficient tratament pentru ridurile profunde sau adânci din zona decolteului. Acest tratament disponibil la Clinica Elos este efectuat doar de către un medicii dermatologi. De regulă, se va obține o îmbunătățire semnificativă doar după un singur tratament. În zilele de după tratament, pielea va arăta și se va simți mai catifelată și fermă. Hiperpigmentațiile se vor reduce considerabil, iar textura pielii se va îmbunătăți. Atât timp cât ai grijă de pielea ta şi foloseşti produse cu factor de protecţie solară, precum şi creme hidratante, rezultatele vor fi de durata.

În esenţă, laserul fracţionat tratează doar câte o fracţiune din piele, fiind destul de agresiv. În timpul procedurii, laserul „perforează” pielea în milioane de găuri, vaporizând ţesutul cu care intră în contact. Leziunile induse pielii forţează organismul să vindece zona afectată, creând ţesuturi noi, după ce ţesuturile afectate au fost îndepărtate. CO2RE se diferenţiază de celelalte tratamente cu laser fracţionat prin faptul că utilizează simultan două fascicule laser, care pătrund în piele la adâncimi diferite. În plus, oferă un disconfort redus şi rezultate vizibile la nivelul pielii după o singură şedinţă.

Programează-te acum la clinica Elos şi unul dintre medicii dermatologi îţi va oferi o consultație Gratuită în care îți va prescrie cel mai potrivit tratament pentru a scăpa de ridurile adânci din zona decolteului.

Rezerva acum