Nu ai produse in cos.

Shop

Trucuri pentru o piele mai fermă, chiar şi la peste 40 de ani

De câte ori pe săptămână te uiţi în oglindă, la riduri, şi ai vrea să faci o magie ca să le întinzi? Ei bine, nu eşti singura care duce această luptă constantă. Aproape fiecare femeie îşi doreşte să aibă posibilitatea de a avea o piele mai tânără, mai ales după ce trece pragul celor 40 de ani.

Indiferent de zona care te preocupă (fruntea, colţurile ochilor sau şanţurile nazogeniene) şi de tipurile de riduri care nu îţi dau pace, există câteva trucuri care te ajută la capitolul rejuvenare facială, fără să apelezi la bisturiu.

O dietă „curată”

Pielea ta este o reflexie a alimentelor pe care le mănânci. Dacă tu consumi alimente bogate în substanţe nutritive, vitamine şi acizi graşi Omega-3, pielea ta va deveni vizibil întinerită. Tocmai de aceea este esenţial să creşti aportul de fructe şi legume proaspete, pentru a suplini cantitatea de antioxidanţi şi minerale pentru o piele mai tânără şi mai strălucitoare.

Masaje faciale

Tratamentele complexe care combină şi tehnici de masaj facial nu doar că te ajută să te simţi bine, dar vor face şi adevărate minuni pentru întărirea pielii feţei tale. Pe măsură ce îţi masezi blând faţa, vei stimula circulaţia sangvină. Este important să masezi faţa cu mişcări circulare, pentru a întârzia dezvoltarea ridurilor şi a liniilor fine. Poţi să îţi masezi faţa chiar înainte de culcare, permiţându-i pielii tale să se revitalizeze în timp ce dormi.E recomandat să închei procesul cu o cremă hidratantă de bună calitate. Nu uita să îţi masezi şi zona gâtului, deoarece multe femei au tendinţa de a neglija pielea din această zonă. Pielea de pe gât este destul de vulnerabilă în faţa ridurilor, mai ales datorită presiunii exercitate de cap. Aşa că dacă vrei să eviţi lăsarea pielii în această zonă, maseaz-o în fiecare seară şi hidrateaz-o intens.

Bea mai multă apă

Mulţi medici nutriţionişti recomandă să bem cel puţin 2 litri de apă pe zi. Acest lichid vital îţi va menţine pielea fermă. Mai mult, este recomandat să bem cel puţin 8 pahare cu apă pe zi pentru a ajuta organismul să elimine substanţele chimice, toxinele şi alte produse nocive care afectează fermitatea pielii. În plus, apa ajută foarte mult, deoarece reţine umezeala în piele şi contribuie la o mai bună elasticitate.

Apelează la un tratament cu laserul fracţionat CO2RE

CO2RE reprezintă o platformă complexă cu laser fracţionat disponibilă la Clinica Elos. Această platformă a fost concepută pentru a oferi soluţii eficiente pentru rejuvenarea facială şi pentru tratarea ridurilor atât la nivel superficial, câtşi în profunzime.

Platforma laser CO2RE este structurată pe 3 module, iar unul dintre ele – CO2RE Estetic – este destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratării laxităţii tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor şi hipepigmentaţiilor.

Canditatele ideale pentru acest tratament cu laser fracţionat au peste 30 de ani şi se confruntă cu imperfecţiuni ale pielii cauzate de expunerea la soare, îmbătrânirea prematură a pieliişi laxitate. Laserul CO2RE Estetic este ideal pentru pacientele care îşi doresc să întoarcă timpul în favoarea lor, fără a fi nevoite să aibă un timp mare de recuperare, aşa cum se întâmplă în cazul altor proceduri cu laser.

Programează-te acum la Elos Skin & Laser Center, iar medicii noştri dermatologi îţi vor explica în ce constă protocolul de tratament şi cum poţi avea o piele fără riduri, chiar şi la peste 40 de ani.

Rezerva acum