Nu ai produse in cos.

Shop

4 tratamente faciale pe care să le încerci primăvara asta

Reîmprospătează-ţi pielea la început de primăvară şi răsfaţ-o cu unele dintre cele mai bune tratamente faciale pe care le găseşti la Clinica Elos.

Ai senzaţia că tenul tău arată deshidratat şi tern după lunile de iarnă? Nu este o simplă senzaţie, este realitate, deoarece sezonul rece ne afectează celulele pielii. Răsfaţă-te cu un tratament facial din lista de mai jos, care îţi va reîntineri pielea şi o va ajuta să se regenereze, pentru ca tu să fii pregătită de primăvară.

Sfatul medicilor dermatologi de la Elos Skin & Laser Center este să te axezi pe acele tratamente faciale care îţi oferă o exfoliere ca la carte, adică cele care îţi îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafaţă, cât şi pe cele care hidratează în profunzime. Alege procedee care te ajută să ai un ten mai sănătos, mai catifelat şi vizibil mai întinerit. Alege unul sau mai multe dintre tratamentele din lista de mai jos, oferite de Elos Skin & Laser Center, şi pregăteşte-ţi tenul să întâmpine primăvara aşa cum se cuvine.

HydraFacial, îngrijirea completă a tenului într-un singur tratament

Acest tratament de la Clinica Elos este unic, iar ceea ce îi conferă această caracteristică este faptul că HydraFacial tratează pielea pe mai multe nivele: el detoxifică, protejează şi rehidratează. A fost conceput pentru toate tipurile de ten (chiar şi pentru pielea cea mai sensibilă, predispusă la acnee). Aşadar, acest tratament răsfaţă pielea începând cu straturile superficiale şi până la cele mai profunde – prin curăţare şi exfoliere, peeling, extracţie, hidratare şi protecţie – folosind acidul hialuronic şi peptidele. Ce trebuie să reţii este că Hydrafacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menţine sănătos tenul normal, calmează şi tratează tenul acneic, întinereşte tenul afectat de vârstă şi reduce ridurile fine.

Intraceuticals: gama de tratamente faciale ce asigură o barieră împotriva îmbătrânirii tenului

După o anumită vârstă, semnele îmbătrânirii tenului pot deveni din ce în ce mai vizibile pe chipul tău, însă când este vorba de tratamente anti-aging, cel mai bun aliat este Intraceuticals. Este un tratament de rejuvenare şi de hidratare intensă, bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metodă non-invazivă de a introduce acid hialuronic în derm. Aduce transformări extraordinare în privinţa texturii şi aspectului tenului. Intraceuticals Rejuvenate, tratament disponibil la Clinica Elos, se adresează tenului normal, cu riduri fine, previne deshidratarea pielii şi îmbătrânirea prematură. Contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la reducerea ridurilor prin combinarea acidului hialuronic cu extracte de aloe vera, ceai verde şi vitaminele A, C şi E, dovedindu-se, în acelaşi timp, cel mai eficient tratament de hidratare.

Sublime îţi oferă un lifting instant, fără bisturiu

Dacă vrei să îţi redefineşti conturul feţei şi să te bucuri de rezultatele unui lifting facial, fără a apela la bisturiu, atunci tratamentul Sublime de la Clinica Elos este varianta potrivită pentru nevoile tenului tău matur. Sublime este un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, destinat reducerii ridurilor fine şi remodelării conturului facial, care oferă rezultate imediate. Prin acțiunea tehnologiei elos, compuse din radiofrecvenţă bipolară şi infraroşu, acesta oferă pacienţilor un lifting instant, iar în acelaşi timp, ridurile se diminuează şi pielea este intens tonifiată. Un mare avantaj este că Sublime se poate realiza indiferent de anotimp, iar tratamentul poate fi repetat la o distanţă de 1 lună.

Vrei să ştii dacă eşti un bun candidat? Medicii dermatologi de la Clinica Elos spun că procedura se adresează persoanelor care sunt nemulţumite de aspectul tenului şi vor ca pielea să îşi recapete fermitatea şi luminozitatea.

Mezoterapia reface nivelul de hidratare şi a stimulează producţia de colagen

Mezoterapia poate fi considerată o procedură care te ajută să îţi redefineşti trăsăturile feţei. Procedura, realizată în Clinica Elos cu produsele renumitului brand Filorga, constă în microinjectări cu acid hialuronic nereticulat. Această tehnică reprezintă o inovaţie pentru domeniul estetic, deoarece specialiştii de la Clinica Elos folosesc un produs unic pe piaţă, care conţine un complex de 53 de ingrediente (acid hialuronic, vitamine, minerale şi antioxidanţi). Rolul tratamentului de mezoterapie este de a reface nivelul de hidratare a pielii şi de a stimula producţia de colagen. În plus, mezoterapia determină îmbunătăţirea volumului tegumentului şi împiedică îmbătrânirea cutanată. Şi faţa poate fi tratată cu ajutorul acestei proceduri, nu doar gâtul, decolteul sau mâinile.

Stabileşte acum o consultaţie gratuită cu medicii dermatologi de la Clinica Elos şi profită de ofertele noastre! Pachetul facial este alcătuit din 2 şedinte eMatrix (un tratament de top, care reduce cicatricile post-acneice) + 2 şedinţe mezoterapie şi este disponibil la un preţ special, 400 de euro.

Rezerva acum