Nu ai produse in cos.

Shop

Cele mai bune tratamente antiaging pe care trebuie să le încerci în 2017

În fiecare an apar noi tratamente antiaging, menite să te ajute să lupţi împotriva semnelor îmbătrânrii. Şi cum tehnologia avansează constant, este absolut normal să avanseze şi tehnologiile din domeniul medicinei estetice, mai ales în ceea ce priveşte tratamentele dermatologice şi antiaging. Şi partea cea mai bună este că multe dintre aceste aparate oferă beneficii multiple, într-un timp relativ scurt.

Înainte de a începe să descperi, pas cu pas, cele mai bune unelte antiaging, trebuie să înţelegi foarte bine nevoile tipului tău de piele, precum şi limitările medicale ale acestuia. Înainte de a încerca oricare dintre variantele de mai jos, discută cu un medic dermatolog de la Clinica Elos, care îţi va explica protocolul de tratament şi beneficiile fiecărui aparat. Dacă vrei un tratament de rejuvenare facială, dar nu vrei să te supui intervenţiilor chirurgicale, următoarele opţiuni sunt o alternativă mult mai sigură.

  1. Laserul fracţionat CO2RE

CO2RE reprezintă cea mai nouă şi complexă platformă cu laser fracţionat de la Syneron Candela, concepută pentru a oferi soluţii eficiente pentru rejuvenarea facială şi tratarea ridurilor, atât la nivel superficial, cât şi în profunzime. Această platformă laser disponibilă la Clinica Elos este structurată pe 3 module, iar unul dintre ele – CO2RE Estetic – este destinat peelingului laser, rejuvenării faciale, tratării laxităţii tegumentare, reducerii ridurilor, cicatricilor şi hiperpigmentaţiilor. În timpul procedurii, laserul “perforează” pielea în milioane de găuri, vaporizând ţesutul cu care intră în contact. Leziunile care au fost induse pielii forţează organismul să vindece zona afectată, creând ţesuturi noi, după ce ţesuturile afectate au fost îndepărtate.

  1. eMatrix tratează ridurile profunde

eMatrix, disponibil la Clinica Elos, este un dispozitiv de radiofrecvenţă fracţionată subablativă care poate fi utilizat în proceduri de rejuvenare facială şi în tratarea ridurilor profunde. Acest tratament a devenit o alternativă la intervenţiile chirurgicale de eliminare a ridurilor, dar şi la injectările cu acid hialuronic. Dacă vrei să ştii ce înseamnă tehnologia subablativă de rejuvenare sau resurfacing-ul cutanat, specialiştii de la Clinica Elos îţi vor explica de ce merită să încerci tratamentul eMatrix. În urma acţiunii radiofrecvenţei fracţionate în dermul profund, la o adâncime mai mare decât reuşesc procedurile tradiţionale să acţioneze, se declanşează un proces de exfoliere a straturilor exterioare ale pielii, ceea ce duce la reducerea sau eliminarea liniilor fine şi a ridurilor, la îmbunătăţirea tonusului pielii şi a texturii sale, generând totodată producerea unor noi legături de colagen, care conferă pielii un aspect mai ferm.

  1. Sublime întinereşte vizibil tenul

Sublime este un tratament non-invaziv de rejuvenare facială, destinat reducerii ridurilor fine şi remodelării conturului facial, care oferă rezultate imediate. Prin acţiunea tehnologiei elos, compuse din radiofrecvenţă bipolară şi infraroşu, aparatul Sublime, disponibil la Clinica Elos, oferă pacienţilor un lifting instant, determinând diminuarea ridurilor şi tonifierea intensă a pielii.

Tratamentul Sublime începe cu aplicarea unui gel special, care are rolul de a proteja tegumentul şi de a fi un bun conductor pentru radiofrecvenţă. Energia difuzată prin aplicatorul special pe toată suprafaţa pielii încălzeşte dermul profund la o temperatură de 42 de grade. Această energie are rolul de a stimula producţia de colagen şi de elastină. Procedura este nedureroasă.

  1. Intraceuticals Atoxelene reduce vizibil liniile de expresie

Gama Intraceuticals Atoxelene disponibilă la Clinica Elos a fost concepută special pentru reducerea ridurilor. Atoxelene este un tratament antiaging destinat liniilor de expresie şi ridurilor situate în jurul buzelor şi ochilor, devenind cea mai bună alternativă la injectările cu diferite substanţe împotriva ridurilor. Aparatul Intraceuticals produce oxigen hiperbaric, prin intermediul căruia sunt transportate în straturile profunde ale pielii substanţe cu puternic rol de reducere a ridurilor, dar şi cu rol de prevenire a altor riduri noi. Aceste substanţe sunt acidul hialuronic, atoxelene (un derivat al toxinei botulinice), squalane (catifelează şi hrăneşte pielea) şi albumina (hidratează intens). Cu o singură infuzie cu Intraceuticals Atoxelene, liniile de expresie se vor reduce în mod vizibil.

Programează-te acum la Clinica Elos, iar experţii noştri îţi vor alcătui un protocol în funcţie de nevoile tenului tău, pentru a combate sau a preveni semnele îmbătrânirii.

Rezerva acum